FOTO: InfoBijeljina

BIJELJINA - U Bijeljini je danas u okviru kompleksa Bolnice "Sveti vračevi" počelo asfaltiranje pristupnog puta i parkinga površine 2.200 metara kvadratnih, za šta je Gradska uprava izdvojila 50.000 KM.

Direktor bolnice Zlatko Maksimović naveo je da će nakon asfaltiranja površina unutar bolničkog kompleksa prvenstveno biti olakšan pristup kovid bolnici.

"Ovaj dio bolničkog kruga nije asfaltiran više od stotinu godina i saradnjom Gradske uprave i bolnice učinili smo još jedan korak ka osavremenjavanju i poboljšanju infrastrukture koja je važna za naše sugrađane koji dobijaju medicinsku pomoć u Bolnici", rekao je Maksimović novinarima.

Zamjenik gradonačelnika Marko Mihajlović istakao je da Gradska uprava na ovaj način želi da omogući građanima bolji pristup zdravstvenim ustanovama i brže i efikasnije pružanje usluga.

"Grad je tokom prethodnih teških mjeseci borbe protiv epidemije virusa korona u više navrata finansijski pomagao bolnicu sa ukupno 700.000 KM, Dom zdravlja sa 800.000 KM, čime smo pokazali veliku odgovornost prema sugrađanima u ovom izazovnom vremenu", rekao je Mihajlović.

Izvođač radova je bilo preduzeće "Bijeljina-put".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )