FOTO: null

Narod u Vršanima i Semberiji je prepoznao pobjedničku koaliciju i naši građani žele promjene, to će se drugog oktobra i desiti i mi ćemo stvoriti ambijent za bolji život svih građana, poručeno je na predizbornoj tribini Koalicije „Bijeljina pobjeđuje“ u V

"Nismo za kozmetičke promjene i nismo ovdje radi vlasti, mi smo spremni da građanima posle pobjede na lokalnim izborima, pokažemo da se domaćinskim upravljanjem može postići mnogo i da će svi osjetiti bolji život nakon drugog oktobra", izjavio je dr Zlatko Maksimović, kandidat za gradonačelnika Bijeljine. On je istakao da dobro poznaje probleme mještana Vršana i da je već, zajedno sa svojim saradnicima, u ovom selu načinio pozitivne i krupne korake.

"Mi pomažemo našem narodu, a jedan od primjera je i Ambulanta porodične medicine u Vršanima, koju smo završili vlastitim sredstvima, dok je lokalna vlast ignorisala potrebe mještana i nije učestvovala u ovoj investiciji, koja je od velikog interesa za građane Vršana. Suprotni politički blok ne interesuju građani, a jedan od primjera je ovdje u Vršanima, riječ je o ovom Domu kulture. Nažalost, ovako neuglednih objekata je puta Semberija. Gdje god vidite objekat Doma kulture zna se da je to slika odlazeće lokalne vlasti, a svaki objekat Doma zdravlja je naša slika i želimo da Bijeljinu uredimo po tim standardima", poručio je dr Zlatko Maksimović.

Velikom broju mještana Vršana, obratili su se i predstavnici ostalih stranaka Koalicije "Bijeljina pobjeđuje" i izrazili spremnost da se nakon pobjede, uhvate u koštac sa nagomilanim problemima, kako bi građanima obezbjedili bolji život.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )