FOTO: null

Doskorašnji prvotimac premijerligaša Mladosti iz Velike Obarske Bojan Marković karijeru će nastaviti u Rumuniji.

Iskusni defanzivac dogovorio se o saradnji sa članom Divizije A, CSMS Jašijem, koji je prvi dio sezone u najjačoj rumunskoj ligi završio na 16. mjestu i u proljećnom dijelu prvenstva predstoji im velika bitka za opstanak.

- ACSMU Politehnika Jaši formiran je 2010. godine spajanjem Trikolorul Breace i Navobi Jašija, da bi već 2011. promijenio ime u današnji Klubul sportiv munisipal students Jaši, odnosno CSMS Jaši. Na kraju prošle sezone plasirao se u rumunsku elitu i poslije prvog dijela sezone nalazi se u nezavidnom položaju sa samo 12 osvojenih bodova. Ove sezone iz Divizije A ispašće čak šest ekipa i sigurno da nam predstoji grčevita bitka za opstanak - naglasio je Marković.

On se već priključio ekipi koja se nalazi na pripremama u Turskoj.

- Dogovorio sam se o saradnji na šest mjeseci plus godinu. To znači da ćemo na kraju sezone ponovo sjesti i razgovarati o eventualnom daljem ostanku, koji će zavisiti od toga šta ćemo napraviti u nastavku sezone. Velike zasluge za ovaj transfer pripadaju Branku Grahovcu, koji ima veliki uticaj u Rumuniji kada je fudbal u pitanju, a trenutno brani u mom novom klubu - nastavio je Marković.

Iskusni defanzivac osvrnuo se i na vrijeme provedeno u Mladosti.

- Vjerujem da će i moj sada već bivši klub u nastavku sezone uspjeti obezbijediti opstanak. Igrao sam za mnoge klubove, ali proteklih šest mjeseci provedenih u Velikoj Obarskoj imaće zauvijek značajno mjesto u mom životu - dodao je Marković.


Karijera

Bojan Marković rođen je 1986. godine u Zenici. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Rudar iz Ugljevika, zenički Čelik, ruski Spartak Naljčik, grčki Pansereikos, Borac iz Banjaluke, izraelski Hapoel Ber Ševu, Ravan Baku iz Azerbejdžana, te posljednjih šest mjeseci za Mladost iz Velike Obarske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )