FOTO: fiba.basketball

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ističe da će reprezentacija na Svjetsko prvenstvo otputovati sa jasnim ciljem.

Košarkaški savez Srbije predstavio je u četvrtak uveče nove garniture dresova za mušku i žensku seniorsku selekciju, a kao promoteri su se na događaju pojavili Bogdan Bogdanović i Sonja Petrović.

Novinari su iskoristili priliku, pa su košarkaša Sakramento Kingsa upitali šta očekuje od naredne reprezentativne sezone i Svjetskog prvenstva u Kini.

"Počećemo da razmišljamo o Kini kad se budemo okupili. Iskreno, sada gledam završnice svih liga", rekao je Bogdan.

"Ali mogu da kažem da sam se uželio igre i utakmica".

Na konstataciju da Srbija slovi za jednog od favorita, Bogdanović je odgovorio: 

"Već smo bili u takvoj situaciji, praktično svake godine posle srebra na prošlom Svjetskom prvenstvu. Mislim da smo navikli na taj teret i da ne obraćamo pažnju na njega. Koncentrisani smo da igramo našu igru i ići ćemo u Kinu sa jasnim ciljem".

U poslednje vrijeme najviše se pričalo o povratku Nikole Jokića u reprezentaciju.

"Jokić je jedan od najboljih igrača na svijetu i biće nam mnogo lakše sa njim. Mnogo nam je nedostajao, njegova odluka nas je obradovala i želimo da ga podržimo. Teško je donijeti bilo kakvu odluku posle sezone koju je imao, pogotovo jer je on igrao i plej-of i tamo mnogo očekuju od njega".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )