FOTO: N1

Košarkaš Atlante i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović izjavio je danas da je operacijom koljena sebi produžio igračku karijeru.

Bogdanović je sredinom juna prošle godine operisao koljeno zbog čega je propustio Evropsko prvenstvo i prvi dio sezone u NBA ligi.
 
"Zadovoljan sam kako je prošla operacija, još to nije na 100 odsto, ali znam da sam sebi ovako produžio karijeru i da mogu mirno da spavam ne osećajući jake bolove kakve sam imao do operacije. Zdrav sam, to je najvažnije", izjavio je Bogdanović za RTS.
 
On je u Atlantu prešao u novembru 2020. iz Sakramenta.
 
"Sve je drugačije u odnosu na Sakramento. Nedostaju mi ti dani iz Sakramenta kada sam bio sa nekim našim bivšim i sadašnjim igračima, ali idemo dalje. Za uspeh nije dovoljan samo talenat, već je potrebno i malo sreće, rad i disciplina se podrazumevaju. Lako je verovati kada sve ide dobro i kada je sjajno. Ali kada dođu neki trenuci, kao što su povrede i operacije, onda je potrebno naći tu veru u sebe i vratiti se", zaključio je Bogdanović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )