FOTO: null

Kako piše Mojauto, BMW i Tojota dominiraju na svjetskoj rang listi najtraženijih automobilskih brendova na „Google“ pretraživaču. Bavarci su neprikosnoveni u 61 državi (od ukupno 117 u kojima je urađena pretraga), među kojima je i Srbija.

BMW je najpopularniji u Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Crnoj Gori, Bugarskoj i Grčkoj, kao i na domaćem terenu u Njemačkoj. 

Zanimljivo je da BMW ima najviše pretraga i u Velikog Britaniji. Slovenci najviše „guglaju“ Reno, a Hrvati prednost daju Hjundaiju. 

Tojota drži drugo mjesto zahvaljujući rezultatima u SAD, Kanadi, Australiji i centralnom dijelu Afrike, dok je „bronzani“ Hjundai koji je popularan u 14 država, među kojima je i Češka, domovina Škode. Takođe, Italijani su okrenuli leđa Fijatu i najviše „guglaju“ Folksvagen, dok je Tesla broj jedan u Norveškoj i Kini. Ipak, vrhunac je rezultat iz Nigera gdje se u „Google“ pretraživaču najviše traži - Bugati!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )