FOTO: pixabay

"Kada im kažem da su obojica moji, misle da se šalim", rekla je majka iz Nigerije odgovarajući na pitanje o svojim dječacima.

STEJSI Omirin (30) rodila je dva dječaka u razmaku od nekoliko minuta, a njihov izgled zaprepastio je i ljekare i roditelje.

 Naime, iako su i Stejsi i njen muž tamne puti, jedan od dječaka, koga su nazvali Dejvid, rodio se sa bijelom kožom i zlatnom kosom! Njegov brat Danijel, pak, povukao je na tatu i mamu i ima tamnu kosu i kožu.

Ispostavilo se da da Dejvid ima albinizam i da je on uzrok ovoj nesvakidašnjoj pojavi.

Kako kaže njihova majka, blizanci su prava atrakcija gdje god se pojave i da je svi pitaju koje je dijete njeno.

- Kada im kažem da su obojica moji, misle da se šalim. I razumijem ih jer sam i ja sama bila iznenađena kada sam ih videla. Kada mi je doktor rekao da moja djeca nisu identična, nisam znala na šta misli. Ali kada mi ih je donio u naručje i kada sam vidjela razliku u boji kose i kože, nisam mogla da vjerujem. Sve do trenutka njihovog rođenja nisam znala da su toliko različiti - ispričala je ova majka iz Nigerije, prenosi Dejli mejl.

Ona je dodala da je pozvala muža, koji je tako ostao bez teksta kada je vidjeo sinove.

- Nije vjerovao svojim očima. Njih dvojica su toliko neodoljivi da osjećam da mi je podareno čudo. U Nigeriji nikada nisam vidjela ovako nešto. Njih dvojica izgledaju kao braća, ali sa potpuno različitom kosom i kožom - ispričala je ponosna mama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )