FOTO: null

Koalicija Jedinstvena napredna stranka i Srpska radikalna stranka „Dr Vojislav Šešelj“ podržali su danas Miću Mićića, kandidata SDS-a za gradonačelnika Bijeljine.

"Pobjeda Mićića biće veoma značajna ne samo za Bijeljinu, već za cijelu Republiku Srpsku, jer samo to će biti nada da je moguće da će doći do promjena u Republici Srpskoj i da će Savez za promjene nastaviti sa započetim političkim programom, a to je promjena ove vlasti na nivou Republike Srpske", rekao je predsjednik SRS "Dr Vojislav Šešelj" Mirko Blagojević.

"Što se tiče Jedinstvene napredne stranke mi dajemo apsolutnu podršku Mićiću i mislimo da je pred njim lakši posao nego prije četiri godine, jer svi projekti koje Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, želi da sprovede, su propali projekti", rekao je predsjednik Jedinstvne napredne stranke Ljubiša Aladžić.

Mićić se zahvalio na podršci i istakao da će i dalje dati veliki doprinos u realizaciji ključnih infrastrukturnih projekata u Semberiji.

Predstavnici koalicija Jedinstvena napredna stranka i Srpska radikalna stranka "Dr Vojislav Šešelj" najavili su da će na lokalnim izborima djelovati pod nazivom SRS "9. januar".

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )