FOTO: InfoBijeljina

"Kao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske sve prioritete našeg grada prezentovaću u Skupštini i pred republičkim organima vlasti i insistirati na realizaciji istih", izjavila je Tatjana Blagojević, kanidat Pokreta za Bijeljinu za narodnog poslanika u NSRS.

Kako dodaje, Bijeljina zaslužuje veću pažnju i značajniji razvoj. 

"Poštujem svaki grad, svaku opštinu, svaku regiju, ali Bijeljina je grad u kojem živim ja, moja porodica, moji prijatelji i za čiji prosperitet ću se zalagati bez predaha. Predizborna kampanja, sportski rečeno ulazi u finale. Mi nismo prozivali nikoga, ne vodimo prljavu kampanju. Naš program je Bijeljina, naša snaga i podrška su ljudi. Prisutni smo u svakoj mjesnoj zajednici, u svakom domu", rekla je Tatjana.

Bijeljinu, kako kaže, vidid kao grad sa velikim mogućnostima za razvoj privrede sa bogatim kulturnim sadržajem, sa školama punim djece i zadovoljnih ljudi. 

"Sve ovo ne može biti preko noći, ovo se može ostvariti samo višegodišnjim zajedničkim radom i povjerenjem naših građana", zaključuje Blagojevićeva.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )