FOTO: null

Proteklog vikenda je u Bijeljini održan BH Beer fest, šesti po redu, koji je za tri dana okupio više hiljada posjetilaca. Ipak, dan nakon završetka festa pokrenuta je medijska hajka protiv organizatora ovog događaja zbog lokacije na kojoj je ova manifesta

Goran Bjelcanović, koji je i organizator ove manifestacije, tvrdi da ne vidi ništa sporno u ovome, te da veliki broj posjetilaca koji su bili na ovom festu su dokaz koji je značaj ove manifestacije za Bijeljinu.

- Komentari tog tipa su smiješni u poređenju sa velikim brojem zadovoljnih posjetilaca. Ono što je najvažnije je da su oni svojim prisustvom u velikom broju podržali manifestaciju i dokazali njen značaj za grad", rekao je Bjelcanović za portal InfoBijeljina.

Bjelcanović navodi i to, da je samo Federalna TV napravila prilog o "nezadovoljnim susjedima Beer festa", a pri tome je, kako navodi organizator festa, svima poznato da se u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci i Beogradu redovno održavaju ovakve manifestacije u centru grada.

- Ovom prilikom se zahvaljujemo opštini na podršci manifestacije koja poprima sve veći turistički značaj čitave regije", navodi na kraju razgovora Goran Bjelcanović.

Podsjećamo, publika je i ove godine imala priliku da uživa u nastupima više od 30 izvođača, među kojima su popularne muzičke grupe, ali i neafirmisani bendovi koji su promovisali svoj rad. Na „Beer fest-u“ je korištena vrhunska produkcija, što je posjetioce festivala u Bijeljini približilo evropskim kulturnim dešavanjima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )