FOTO: Nezavisne

PALE - Milomiru - Cicku Proviću iz Pala, dobitniku nagrade za najboljeg privrednika opštine za ovu godinu, zapaljen je skupocjeni audi A6 u gluvo doba noći između subote i nedjelje, a vatra je zahvatila i golf sedam, vlasništvo njegove kćerke, potvrđeno je "Nezavisnim".

Prović, koji je vlasnik apart hotela "Vučko" na Jahorini, ali i preduzeća "Drvo dekor", rekao je da je od 1963. godine privrednik, a da mu se ništa slično nikada nije dogodilo.

"Kada su psi počeli da laju, probudili su me. Potom je pukla jedna guma i istrčao sam iz kuće te sam uspio skloniti kćerkin auto", rekao je Prović za "Nezavisne".

Potvrdio je da mu niko nije prijetio, što, kako ističe, ne znači da se to neće dogoditi.

"Ovo je vjerovatno nagovještaj nekog reketa", naveo je Prović.

Istakao je da je nakon svega uznemiren.

"Vidjeti pred kućom da vam gori auto, a da niste ni krivi ni dužni, to je baš tužno. Auto je 2010. godište, a vrijedan je oko 50.000 maraka. Šteta je totalna, ali živa glava sve iznese", rekao je Prović.

Piromani su, saznajemo, benzin posuli na krov audija, a vatra je malo zahvatila i golf, ali na njemu nije velika šteta.

Iz PU Istočno Sarajevo saopšteno je da je Policijskoj stanici Pale, u nedjelju, oko 4.50, prijavljeno da u Ulici Ulići, u Palama, gori audi.

"Automobil je u potpunosti izgorio, dok se požar proširio i na golf sedam, a na njemu je nastala manja šteta", rekli su iz policije.

Zanimljivo je da je nešto ranije, u odvojenom slučaju, jedan audi A6 oštećen i na području Mostara.

Naime, u subotu, oko 9.20, PU Mostar obratio se I.M. (55) i prijavio da mu je nepoznati napadač u toku noći pod audi, koji je bio na parkingu, podmetnuo bombu, te da je u detonaciji vozilo oštećeno.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )