FOTO: null

Nekadašnjii košarkaš Hjustona Stiv Frensis (39) ne prestaje da šokira svojim ponašanjem.

Bivši ol-star i nekadašnji ruki godine (2000) uhapšen je zbog optužbi za obijanje kola, i prijeti mu višegodišnja robija jer je isti prekršaj već počinio u junu ove godine. 

Frensis je ljetos uhapšen u mjestu Manati, Florida, zbog toga što je iz jednih kola iznio robu i novac u vrijednosti od 7.000 dolara. Međutim, prošao je praktično nekažnjeno jer se dva dana kasnije pojavio u policiji sa ukradenim vrijednostima i priznanjem da je on obio kola. 

Dvije nedjelje pre toga, u Hjustonu, Frensisa je zaustavila policija dok je upravljao automobilom pod dejstvom marihuane. 

Nije dugo prošlo, Frensis se ponovo našao u policijskim beleškama, i opet zbog obijanja kola. Konkretno, on je uhvaćen u razbojništvu ispred jednog restorana u Floridi, kada ga je jedan od konobara primjetio i alarmirao policiju. 

Nakon posljednjeg prestupa, košarkaš je završio iza rešetaka, određena mu je kaucija od 1500 dolara i protiv njega je podignuta optužnica. 

Frensisov život poslije završetka karijere je za rubriku “vjerovali ili ne”, jer je riječ o igraču koji je tokom NBA staža zaradio 103 miliona dolara igrajući za Hjusotn, Orlando, Njujork i kineski Peking Daks.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )