FOTO: InfoBijeljina.com

Jedan lijep gest i zahvalnost osoblju Kovid bolnice u Bijeljini uputio je izliječeni pacijent koji je bio hospitalizovan na intenzivnom odjeljenju Kovid bolnice više od mjesec dana, najvećim dijelom na respiratoru.

Bitku protiv COVID-19 dobio je zahvaljujući bespoštednoj borbi medicinskog osoblja, te je odlučio da im se na tome zahvali, te ih počastio kolačima i tortom gdje je stajao natpis "Hvala vam na svemu što ste učinili za mene. Vlajko"

"Danas su u Kovid bolnici hospitalizovana 23 bolesnika. Nažalost, u protekla 24 sata bilježimo još jedan smrtni slučaj. Radi se o osobi starije životne dobi sa pridruženim komorbiditetima. Dva bolesnika su u teškom stanju, nalaze se na neinvazivnoj mehaničkoj potpori. Većina bolesnika zahtijeva povremenu ili stalnu kiseoničku terapiju", saopšteno je jutros na sastanku Kriznog štaba Bolnice.

U Bijeljini je danas registrovano sedam novih slučajeva pozitivnih na virus korona. Epidemiološka situacija u Bijeljini je i dalje nesigurna. Apelujemo na sve da poštuju propisane mjere zaštite (nošenje zaštitnih maski, fizička distanca i dezinfekcija ruku).

Budimo društveno odgovorni, čuvajmo sebe i svoje zdravlje, a na taj način ćemo sačuvati i zdravlje svojih najbližih, ali i drugih oko nas.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )