FOTO: null

TREBINJE, 4. MARTA /SRNA/ - Jedinica za podršku Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje lišila je slobode Bilećanina čiji su inicijali A.T. koji je iz automatske puške pucao na policiju u Bileći nakon što su ga pokušali spriječiti da počini porodično nas

U saopštenju se navodi da su prilikom izlaska na lice mjesta, po zaprimljenoj prijavi da je došlo do verbalnog nasilja u porodici, policijski službenici primijetili da se lice A.T. udaljava od kuće, upućujući prijetnje po život policijskim službenicima, kao i članovima njegove porodice. 

"Nakon izvjesnog vremena, lice A.T. je pucalo iz automatske puške u pravcu putničkog motornog vozila iza kojeg su bili policijski službenici. Na policijsko naređenje da odbaci oružje, A.T. se oglušio i pobjegao u šumu", ističu u Centru. 

Na lice mjesta odmah su izašli i pripadnici Jedinice za podršku Trebinje koji su lišili slobode lice A.T. nakon što se dobrovoljno predalo. 

U toku je uviđaj i dokumentovanje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. 

Prema nezvaničnim saznanjima, dvadesetdvogodišnji A.T. je prijetio ocu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )