FOTO: AP Photo/Mark J. Terrill; Chris Pizzello/Invision/AP

Pop zvijezda Bijons ima najviše nominacija za nagradu Gremi, a s Adel, Harijem Stajlsom i Lizo bori se za glavno priznanje za album godine, prenosi Rojters.

Snovim nominacijama Bijons ima ukupno 88 nominacija u karijeri čime je izjednačila rekord koji drži njen suprug Džej-Z, kao najnominovaniji izvođač u istoriji Gremija. Njezin album “Renaissance” u konkurenciji je za album godine s Adelinim albumom “30”, albumom “Harry's House” Harryja Stylesa, “Special” pjevačice Lizzo i nekoliko drugih.
 
Reper Kendrik Lamar, koji je takođe u utrci za album godine, osvojio je ukupno osam nominacija, a slijede ga Adele i pjevačica i kantautorka Brandi Karlil, koje imaju po sedam nominacija.

Nominacije predstavljaju revanš za Bijons i Adel koja je 2017. godine uzela Gremi za album godine. Adel je s bine poručila da je nagradu trebao dobiti Bijonsin album “Limunejd”. Njen singl “Brejk maj soul” takmičiće se za ploču i pjesmu godine, prenosi N1.

Dodjela Gremija održaće se 5. februara u Los Anđelesu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )