FOTO: null

KK “Šampioni” iz Bijeljine učestvovao je na 11. Internacionalnom karate turniru pod nazivom“Pljevlja open” održanom u Crnoj Gori.

“Šampioni” su na turniru učestvovali sa 12 takmičara koji su predstavljali svoj klub i grad Bijeljinu. 

Medalje u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su: Aleksandar Novicki - srebro, Lazar Marković - srebro, Luka Vuković - bronza, Uroš Radan -bronza, Mateja Savić - bronza, Nemanja Stevanović – bronza, Ana Marković – bronza. 

U ekipnom dijelu nastupa “Šampioni” su ostvarili takođe zavidne rezultate... Ekipa kadetkinja osvojila je drugo mjesto  predvođene Tanjom Đokić i Dajanom Kalajdžić, a juniorke su osvojile zlato na čelu sa Anom Marković.

Muška konkurencija nustupala je sa dva tima i oba su se našla u finalu i to jedan protiv drugog. Tim Lazara Markovića i Uroša Radana osvojio je zlato, dok  je tim Nikole Zelenovića Blagojevića, koji je predvodio zajedno sa Matejom Savićem, osvojio drugo mjesto.

“Veoma smo zadovoljni pokazanim nivoom kvaliteta naših reprezentativaca.Ostalo nam je samo dva vikenda do Državnog prvenstva BiH, a ovaj kao i predstojeći turniri su nam svojevrsna priprema za predstojeće prvenstvo,” kaže za InfoBijeljina Milorad Marković predsjednik kluba “Šampioni”.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )