FOTO: null

Na 18. Balkanskom karate šampionatu za kadete, juniore i mlade do 21 godinu karatisti, održanom juče u Crnoj Gori, KK “Šampioni” iz Bijeljine osvojili su prvo mjesto u ekipnom juniorskom takmičenju.

Na ovom prestižnom takmičenju održanom u Herceg Novom, na kojem je učešće uzelo 11 država sa 750 reprezentativaca, karatista “Šampiona” Luka Vuković osvojio je treće mjesto, dok je karatistkinji Tanji Đokić nedostajao jedan bod za ulazak u finale. 

“Ovo je treća balkanska medalja za “Šampione” u 2017. godini. 

Inače, klub je u ovoj godini osvojio pored 4 medalje osvojene na balkanskim takmičenjima osvojio i jednu medalju sa svjetskog takmičenja u Hrvatskoj, što ga čini jedinstvenim u svijetu karate sporta”, kaže Milorad Marković trener kluba.

“Šampioni” su ive godine dva zvanična reprezentativca BiH, a to su Nikola Zelenović Blagojević osvajača  medalje sa Balkanskog šampionata i Luku Vukovića koji je upravo na ovom takmičenju klubu donio vrijednu medalju.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )