FOTO: InfoBijeljina

Nakon što je redove Radnika napustio kapiten Dino Beširević, koji je prešao u splitski Hajduk, uprava je ekspresno reagovala i na najgovu poziciju dovela iskusnog Ognjena Djelmića. Radnik i Djelmić su dogovorili trogodišnju saradnju.

Djelmiću je ljetos istekao ugovor sa zeničkim Čelikom tako da je u Radnik došao kao slobodan igrač. 

Ognjen Djelmić je rodjen 18. avgusta 1988.g. u Zenici a svoje prva fudbalke korake započeo je u beogradskom Radu, igrao za Loznicu, Olimpik, Željezničar, Borac, Vojvodinu, Čelik, a imao je i inostranu karijeru u Kazahstanu i Madjarskoj.

Dolaskom Djelmića, u Radniku su riješili pitanje igrača sredine terena, a u pregovorima se i sa jednim isksunim igračem koji igra na poziciji lijevog vanjskog, koji bi došao kao zamjena za odlazak Nenada Srećkovića. 

Pojačan navalni red

Bijeljinski klub riješio je pitanje napadača. U redove Radnik došao je Danijel Brković, nekadašnji igrač Željezničara, Veleža, olimpika i Čelika, a poslednju polusezonu Brković je proveo i njemačkom niželigašu Esenu za koji je odigrao 8 utakmica.

- Brković će pojačati konkurenciju u napadu. Želja nam je bila da dovedemo jednog iskusnog igrača koji bi nadomjestio manjak napadača koje trenutno imamo. Nadam se da će se nametnui svojim radom i izboriti mjesto u špicu, rekao je trenera Radnika Mladen Žižović.

Brković je u proljetnoj sezoni odigrao osam utakmica za Esen, nije postigao ni jedan pogodak, ali se u Radniku nadaju da će u narednoj sezoni popraviti efikasnost i opravdati dovodjenja u bijeljinski klub.
 

D. Tešić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )