FOTO: null

Za bijeljinske džudiste “Pantera” ovaj vikend ostaće zapamćen kao izuzetno uspješan kada su u pitanju takmičenja održana na međunarodnom i državnom prvenstvu u Hrvatskoj i Republici Srpskoj.

Naime, “Panteri” su  nastupali na dva vrlo važna takmičenja - Međunarodnom  turniru ,,Željko Higl,, u Vinkovcima i Prvenstvu Republike Srpske na Palama.

Na takmičenju u Vinkovcima, gdje je učešće uzelo 5 zemalja ( Ukrajina, Rusija, Srbija, Hrvatska i BiH), prva mjesta su osvojili Ivan Čolić i Elena Mikić, 2. Mjesto zauzeo je  Luka Perušinović, dok su se na petom našli Uroš Margetić i Predrag Terzić.

Drugi dio ekipe “Pantera” zabilježio je, takođe, sjajan uspjeh  na Palama gdje je na Prvenstvu RS za seniore Aleksandar Sjerić bio treći.

Na turniru ,,Rajko Kušić,,prva  mjesta zauzeli su Vanja Macan, Saša Ostojić i Ivana Tešić, drugi je bio Miloš Krstić, dok se na trećoj poziciji našao Luka Macan.

Džudiste “Pantera” na ovim takmičenjima predvodili su njihovi treneri Vladimir Đokić , Aco Borovčanin i Miljan Karišik.

“Pantere” sljedeći vikend očekuju novi izazovi na takmičenjima u Makedoniji i  Srbiji, a u naredna 3 mjeseca  učestvovaće na preko 10 turnira kako kod nas, tako  i u inostranstvu.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )