FOTO: null

KK “Šampion” iz Bijeljine učestvovao je u subotu, 02. aprila, na velikom međunarodnom karate turniru “ Podravina Đurđevac – open 2016.”, kojeg već nekoliko godina za redom uspješno organizuje Karate klub Đurđevac.

Turnir u Đurđevcu okupio je  750 takmičara iz 10 država iz cijele regije.

Zlatne medalje za KK “Šampion” iz Bijeljine, u pojedinačnim borbama, osvojili su: Sara Kalajdžić, Ana Marković i Lazar Marković, dok su  treće mjesto i bronzana odličja osvojili: Dajana Kalajdžic i Nikola Zelenović Blagojević.

“Izuzetan turnir po svim aspektima i parametrima , maximalnog respekta u svim segmentima organizacije..Zasigurno pravi odabir i događaj uvršten u našem kalendaru takmičenja za 2016. god. Čestitamo organizatoru na veoma dobroj organizaciji događaja, pokazali su se kao veoma dobri domaćini. “Šampioni” su ostvarili veoma zapažene rezultate. Zahvaljujemo se ljudima koji su nam pomogli oko prevoza i  na taj način pomogli klub i takmičare.Ostaje nam još jedan kontrolni turnir ovoga vikenda i onda nas čeka nas Državno prvenstvo koje se održava u Hercegovini, “ kaže u izjavi za InfoBijeljina trener kluba Milorad Marković.

Na turniru  je učestvovala karatašica Carol De La Paz iz Čilea, takmičari  iz Turske koje je  predvodio bivši svjetski i evropski prvak Okay Arpa, zatim takmičari iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Srbije.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )