FOTO: null

Džudo klub “Panter” iz Bijeljine uspješno je započeo novu sportsku sezonu, nastupivši na 14. Međunarodnom turniru “Laktaši open 2016” gdje su u sveukupnom plasmanu bili trećeplasirani.

Džudisti “Pantera” već duži niz godina tradicionalno otvaraju novu sezonu u Laktašima. To je jedno od prvih takmičenja u godini za sve uzrasne kategorije  i odlična prilika da se vidi kako su takmičari pripremljeni za predstojeću sezonu pred najvažnija takmičenja prvenstva Republike Srpke i BiH. 

U izuzetno  jakoj konkurenciji od oko 800 takmičara iz 54 džudo kluba, bijeljinski džudisti osvojili su pehar za treće mjesto sa ukupno 18 osvojenih medalja.

Zlatnim medaljama su se okitili: Anja Vučković,Vukašin Tripunović, Macan Vanja (2x),Andrijana Nikolić, Miloš Kolović. Srebrnu medalju osvojili su :Nikolina Gluhović, Mihajlo Joksić, Aleksa Despotović, Pavle Vasić, Nikša Matić, Luka Perušinović i Vučkovic Anja. Trećeplasirani bili su: Predrag Terzić, Ivan Čolić, Pavle Macan, Miloš Krstić i Milan Ponjavić.

“Mi smo prezadovoljni sa ostvarenim rezultatima, jer nije mala stvar u sveukupnom plasmanu zauzeti visoko 3 mjesto od 54 učestvujuća kluba i 800 takmičara. Ovo samo pokazuje predan rad, planski,sistematičan... Već slijedećeg vikenda nas očekuju dva takmičenja - Prvenstvo Republike Srpske za seniore i  turnir za mlađe uzrasne kategorije. kaže za InfoBijeljina Vladimir Đokić, trener džudo kluba “Panter”.

Klub “Panter” ima oko 100 članova svih uzrasnih kategorija, koji svakodnevno treniraju.Svi koji bi voljeli da vide kako izgleda džudo sport mogu doći na treninge: ponedeljkom,srijedom i petkom od 19 h na stadion Radnika (podtribinski prostor), jer je u toku upis novih članova. Treninge obavljaju iskusni treneri Vladimir Đokić,Aleksandar Borovčanin i Igor Jovanović.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )