FOTO: InfoBijeljina.com

Trijumfom ekipe "Caffe Sunrise" iz Bijeljine u seniorskoj konkurenciji u Slovačkoj, grad Sered, završen je turnir u uličnom basketu, koji je okupio 12 ekipa.


Za ekipu "Caffe Sunrise" igrali su članovi 3x3 basket kluba Bijeljina, koju čine Milan Kajmaković, Nebojša Erkić, Jovica Kecman i Savo Rikić. 

"Ovo u pitanju liga centralne Evrope. Osvajanjem prvog mjesta smo se plasirali na završni turnir. Učestvovalo je 12 ekipa, i to iz Češke, Slovačke, Austrije i Mađarske", rekao je Milan Kajmaković za InfoBijeljina.

Kajmaković je dodao i da je turnir bio izjednačenog kvaliteta u pogledu ekipa. 

"Što se tiče učešća po grupama, tu smo relativno lako prošli, dok su polufinale i finale bili jako teški mečevi. Naročito težak meč bio je finalni, gdje smo dobili ekipu domacina Letný vánok Besteron na produžetke, te je konačni rezultat bio 20:19", zaključio je na kraju Kajmaković.

Momci iz Bijeljine su iskoristili priliku da se zahvale organizatorima turnira, koji je, prema njihovim riječima, bio na vrhunskom nivou.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )