FOTO: null

Povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, građani Bijeljine su pretežno otišli na izletišta, uz rijeke, dok su neki odlučili da ostanu u svojim domovima, tako da su danas ulice našeg grada bile poluprazne.

Tako, dok radnici širom svijeta protestuju tražeći bolje uslove rada, veća primanja i druge beneficije, građani naše države ali i grada Bijeljina i ove godine odlučili su bar na jedan dan da zaborave na sve probleme i ovaj praznik dostojanstveno proslave uz dobro raspoloženje, roštilj i muziku na rijekama Drini, Savi, ali i u okolini Manastira Tavna.

Ipak, primjetno je kako su pred 1. maj najsrećniji vlasnici mesnica, koji kažu da prodaja tradicionalno poraste pred ovaj praznik poznat upravo po urancima i roštiljadi. Uz osmijeh kažu da se "narod zaslužuje jedan dan odmoriti i dobro provesti". 

Iako je vrijeme bilo veoma promjenjivo i hladno proteklih nekoliko dana, ono  nije pokvarilo tradicionalnu proslavu 1. maja.  Mnogi su se, odlučili vjerovati metereolozima i iskoristiti  odmor, te ga provesti van granica Republike Srpske.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )