FOTO: null

Ukoliko malo izlazite u večernje provode i žurke, mogli ste čuti raskošni glas ovog mladog momka koji puni kafane i zabavlja, kako mlađe, tako i starije generacije.

Bojan je, uprkos velikim obavezama, promociji singla prvenca i rada na drugoj pjesmi, odvojio vremena i pričao sa ekipom portala InfoBijeljina o svojim počecima, muzičkom stvaralaštvu, saradnji sa poznatim tekstopiscem i muzičarom Banetom Opačićem te planovima za budućnost.

Zavirimo zajedno u život satkan svirkama, kafanom i kasnim odlaskom na spavanje.

„Potrebno je mnogo nastupa da bi postao ’zanimljiv’ ljudima i da bi prepoznali ono što imam da ponudim u muzičkom svijetu. Trebalo je izdržati to sve, mnogo noći provesti u kafani, kafiću ili klubu“, priča Bojan koga u posljednje vrijeme najčešće možemo čuti na svirkama u Libertasu, kada je u pitanju Bijeljina. 

Ovaj talentovani mladić kaže da su greške neminovne u ovom poslu.

„Mnogo grešaka napravite dok se trudite da naučite sve te stvari koje se samo mogu naučiti u kafani.“

Za svakog muzičara, noć je ta koja dugo traje, kaže Bojan.

„Sama svirka rijetko kada počinje prije 22h. Poslije završene svirke slijedi vožnja do kreveta. Rijetko kada se prije 4-5 ujutru završi to sve, ali uvijek se nađe snage za novu noć i novi nastup. Morate voljeti ovaj posao da bi mogli izdržati sve.“

A onda saradnja sa popularnim kompozitorom i tekstopiscem Banetom Opačićem. U narednom periodu izaći će i Bojanov sing prvenac. Bane Opačić je radio muziku i tekst. 

„Velika je čast raditi sa Banetom i snimiti prvu pjesmu na kojoj je njegov potpis. Takođe imam tu čast da sarađujem sa Bojanom Raševićem, menadžerom koji se dokazao u tom poslu, gde je on uspio da moju dugogodišnju želju pretvori u djelo, a to je saradnja sa Banetom. Jedva čekam da moja prva pjesma "Lud i na slobodi" bude objavljena, a to je uskoro. Nadam se da će se dopasti mojim fanovima“, iskren je Bojan.

Petričević ističe da već planira da sljedeću pjesmu izbaci na ljeto.

Takođe smatra i da je muzička scena u Bijeljini veoma kvalitetna. Mnogo toga Bijeljina ima da ponudi, mnogo talentovanih ljudi, u svim muzičkim pravcima. 

„Mislim da je Valentina Mec, mlada devojka za koju svi znamo, učestvovanjem u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" pokazala i dokazala da itekako imamo šta da ponudimo. Moram da spomenem i moju dragu koleginicu Alexandru Vidaković, koja svojim coverima i divnim glasom sve više i više osvaja ljude. Tako moramo i nastaviti, talenti, naročito mladi treba da se podrže“, zaključio je na kraju razgovora Bojan. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )