FOTO: null

Međunarodni dan mladih, 12. avgust, na simboličan način, i po prvi put vrlo originalno je obilježen i u našem gradu.

Naime naši sugrađani su imali priliku da primjete plakate kojima je ovog jutra oblijepljen kompletan grad. Čitajući iste može se primjetiti da se pokušalo ukazati na loš status mladih u društvu i potrebu za njihovom većom angažovanošću u svim sferama života. 

Odlučni u namjeri da svoju mladalačku energiju i kreativnost ne zadrže samo za sebe, nego da je na jedan nadasve kulturan i primjeren način pokažu i prikažu svojim sugrađanima da svoje vršnjake konačno probude i pokrenu kako bismo svi, zajedničkim snagama, učinili život naših sugrađana neuporedivo kvalitetnijim od sadašnjeg. 

Bijeljina je danas osvanula uljepšana iskrenim i mudrim porukama, koje se mogu sažeti u sljedećem: snaga i odvažnost, kao odlike mladosti, najbolji su dokaz da čovjek može sve, ako to i hoće. 

Portal InfoBijeljina iz nezvaničnih izvora saznaje da se radi o članovima Pokreta za Semberiju koji je ovih dana, kako saznajemo ponovo zakoračio na političku pozornicu sa neskrivenom i ozbiljnom namjerom da političkim djelovanjem i promocijom mladih da svoj puni doprinos, u izgradnji jedne, u mnogo čemu, drugačije i naprednije Semberije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )