FOTO: null

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2 su juče oko 02.00 časa od strane oštećenog lica zaprimili su prijavu da je NN lice, kamenom razbilo bočno staklo na njegovom automobilu golf 2, koje je bilo parkirano u Bijeljini u ulici Meše Selimovića

Policijski službenici su postupili po prijavi, koji su ustanovili da je izvršilac krivičnog djela lice A.K. koji je polupao bočno staklo u namjeri da otuđi automobil, ali je u tome bio spriječen od strane vlasnika vozila.  

Radom na terenu policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2,13.09.2017.godine oko 03.40 časova lišili su slobode lice A.K. a koji je zaustavljen od strane policijskih službenika, gdje je upravljao automobilom marke Golf 2. Provjerama je utvrđeno, da je navedeno vozilo lice A.K. u toku noći otuđio sa parking prostora u Bijeljini. 

Nadalje, operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je A.K. u toku noći pokušao da otuđi još dva automobila  marke "golf 2" na parking prostoru u Bijeljini, a što je isti tokom kriminalističke obrade i priznao policijskim službenicima.

Takođe, lice A.K. je u toku noći 12/13. septembar oštetio i vrata na garaži koja se nalazi u ulici Meše Selimovića, kao i još jedan automobil marke Golf, a što je prijavljeno od strane oštećenih lica.

Zbog izvršenih krivičnih djela "Oštećenje tuđe stvari", "Teška krađa" u pokušaju i "Teška krađa" lice je lišeno slobode i nad istim je izvršena kriminalistička obrada.

Izdvojili bi, da se radi o licu koji je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela protiv imovine. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )