FOTO: null

Crnogorski policajci i carinici zaplijenili su na graničnom prelazu Šćepan Polje, između Crne Gore i BiH, 5,2 kilograma skanka i uhapsili lice čije su inicijali M.P. /25/ iz Bijeljine.

U saopštenju crnogorskih uprava policije i carina, navodi se da je osumnjičeni namjeravao da skank prokrijumčari u vozilu preko granice.

Kako se navodi, policajci i carinici su na izlazu iz zemlje, kontrolisali M.P. /25/ državljanina BiH iz Bijeljine, i putničko motorno vozilo kojim je upravljao marke "reno megan".

"Policijski i carinski službenici su u vozilu pronašli 5.232 grama suve biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, a koja je bila sakrivena u rezervnom pneumatiku", navodi se u saopštenju.

Policija dodaje da će M.P, pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga i vozilo biti predati službenicima Sektora kriminalističke policije – Grupe za suzbijanje droge Nikšić na dalju nadležnost.

M.P. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden zamjeniku Vrhovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Zamjenik vrhovnog državnog tužioca je donio rješenje o njegovom zadržavanju u policijskim prostorijama do privođenja sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )