FOTO: null

Aktuelni šampion Balkana i vicešampion svijeta karatista Lazar Marković iz Bijeljine osvojio je zlatnu medalju na 20. Međunarodnom karate turniru turniru „Međimurje open 2016 „ održanom u Hrvatskoj.

Turnir koji je ovog vikenda održan  u Hrvatskoj u organizaciji KK „Globus“ iz Čakovca i slovi za jedan od najjačih kako u Hrvatskoj, tako i u zemljama regije .

Bijeljinac Lazar Marković iz Bijeljine član karate kluba „Šampion“,  trenutno je aktuelni šampion Balkana i vicešampion svijeta, bez poteškoća savladao je svog protivnika u finalu borbe za prvo mjesto i zasluženo se okitio zlatnim odličjem.

Ove godine, na ovom prestižnom turniru, okupilo se 960 iz 97 klubova  koji su predstavljali  12 država (Austrija, BiH, Egipat, Francuska, Italija, Madjarska, Njemačka, Poljska, Slovačka, Srbija i Hrvatska).

Milorad Marković, predsjednik KK „Šampion“ iz Bijeljine za koji trenira Lazar Marković, kaže  da je medalja očekivana  i  da je Lazar i ovaj put opravdao očekivanja kluba za koji navija. 

„Nadamo se da će Gradska uprava Grada Bijeljina ubuduće  imati više razumijevanja  kada je u pitanju naš klub i naši sportisti, te da će više pomagati rad našeg  kluba i organizaciju sportskih dešavanja kao što je predstojeći Bijeljina Open koji se priprema u našoj organizaciji“, poručuje Marković.

Piše: Snežana Milošević 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )