FOTO: InfoBijeljina.com

Savo Bogdanović (45) koji je prije dva dana opljačkao banku u Bijeljini, ostaće u pritvoru mjesec dana po odluci Okružnog suda u Bijeljini.

Pritvor mu je određen jer bi njegovo puštanje na slobodu rezultovalo prijetnjom narušavanja javnog reda i mira te zbog toga što je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža.

Bogdanović je 11. juna oko 11 sati ušao maskiran u jednu banku u centru Bijeljine i savladao radnike osiguranja elektrošokom. Uzeo je njihov pištolj i prijeteći radnicima tražio novac. Ukrao je oko 7.000 KM i pobjegao.

Skrivao se u kući u blizini banke i uhapšen je pola sata nakon pljačke. Pretresom su pronađeni novac, pištolj i druga sredstva koja je koristio za izvršenje krivičnog djela.

Bogdanovića se tereti za krivično djelo razbojništva, a zbog korištenja oružja, nanošenja povreda i otuđivanja novca prijeti mu kazna zatvora od pet do 15 godina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )