FOTO: InfoBijeljina

Prilikom kontrole lica, policijski službenici su pronašli paketići sa sadržajem zelene biljne materije u sebi koja asocira na opojnu drogu marihunau ukupne mase oko šest  grama, saopšteno je za portal InfoBijeljina iz PU Bijeljina.

Policijski službenici PU Bijeljina kontinuirano spovode aktivnosti na otkrivanju i spriječavanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, te su tako izvršili kontrolu lica A.P. i S.К. iz Bijeljine. Prilikom kontrole lica pronađeni su paketići sa sadržajem zelene biljne materije u sebi koja asocira na opojnu drogu marihunau ukupne mase oko šest grama.

Od strane policijskih službenika navedena materija je privrememo oduzeta. O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. Nakon dokumetovanja predmeta protiv lica A.P.i S.К. slijedi izvještaj tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog djela ''Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga''.

Policijski  službenici i u narednom, periodu nastavljaju aktivan rad na spriječavanju krivičnih djela protiv zloupotreba droga, kao i na spriječavanju ulične prodaje opijata.

Za devet mjeseci ove godine nadležnim tužilaštvima zbog počinjenih krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga  podneseno je 29 izvještaja   protiv 42 lica, čime  je  otkriveno 55 krivičnih djela.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )