FOTO: null

Bijeljinska policija uhapsila je D.G., R.M. i V.M. zbog krivičnog djela razbojništvo i izazivanjem saobraćajne nezgode sa otuđenim autobilom, saznaju "Nezavisne".

Kako nam je potvrđeno, sinoć u 19.30 časova bijeljinskog policiji se obratilo jedno lice koje je prijavio, da su ga tri muškarca fizički napala i u njegovoj kući vezali sa kablom. 

Prema njegovoj izjavi, ukrali su mu novac iz džepa u iznosu od 6 KM, kao i ključeve od njegovog golfa. 

Potom je trojac, kako saznajemo, sa ukradenim golfom udaljio u nepoznatom pravcu, da bi potom izazvali saobraćajnu nezgodu u ulici Srpske Vojske u Bijeljini. Nakon što su izazvali nezgodu, trojac je pobjegao sa mjesta nezgode. 

Nedaleko od mjesta saobraćajne nezgode lica su pronađena zajedno sa vozilom. 

"Utvrđeno  je, da se radi o licima D.G., R.M. i V.M. Prilikom alkotestiranja kod D.G. je ustanovljeno da ima 1,89 gr/kg alkohola u organizmu", rekao je portparol CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović i dodala da su njih potom uhapsili   policijski službenici Centra. 

"U toku je kriminalistička obrada nad licima zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo. O svemu navedenom obavješteno je i postupajuće tužilaštvo u Bijeljini", saopšteno je iz CJB Bijeljina.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )