FOTO: null

Sinoć je u Bijeljini otvoren Novogodišnji turnir u malom fudbalu, u organizaciji Grada Bijeljina, Skupštine Grada, Boračke organizacije i Fudbalskog saveza.

Turnir je otvorio predsjednik Skupštine grada Slaviša Marković. 

"U narednih 12 dana naši sugrađani će imati priliku da vide najbolje ekipe, ali i pojedince iz Ex Jugoslavije. Interesovanje kao nikada do sada, preko 70 ekipa od kojih 24 u seniorskoj konkurenciji", rekao je Marković za InfoBijeljina. 

Seniori igraju 2, 3, 4. i 5. januara po grupama, a 8. i 10. januara su planirana osmine finala. Četvrtfinale i polufinale zakazano je za 11. januar, a finalno veče i zatvaranje turnira za 12. januar. 

Termini odigravanja seniorskih ekipa je u periodu od 17 i 20 časova i završna utakmica dana igra se u 20 i 40 minuta. 

Učešće uzeli ekipe prvaci BiH u futsalu ekipa Mostar Stari grad, zatim ekipe iz Premijer lige BiH, Salines Tuzla, Tango Istočno Sarajevo, Banovići, dok su iz Srbije ekipe Novi Sad, Konjarnik, Inđija, Mitrovica, Loznica i drugi.

Gradska uprava, kao generalni pokrovitelj Zimske lige, obezbijedila je nagradni fond u iznosu od 20.000 KM, a za pobjednički tim u seniorskoj konkurenciji nagrada iznosi 8.000 maraka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )