FOTO: null

Fudbalski praznik u Bijeljini opravdao očekivanja - veliko interesovanje navijača, uz efikasnu ekipu Crvene zvezde. Pred više od pet hiljada gledalaca na Gradskom stadionu Bijeljini, Crvena zvezda je savladala domaću ekipu Zvijezde 09 sa 3:1.

Poslije samo pet minuta igre, povela je domaća "Zvijezda", ali je potom uslijedila inicijativa "Crvene zvezde", koja je imala brojne prilike, a jednu od njih je u 21. minutu iskoristio Luis Ibanjez izjednačivši rezultat na 1:1. 

Na vođstvo "Crvene zvezde" čekalo se narednih dvadesetak minuta, kada je golmana domaćih savladao Nenad Gavrić. Minut ranije, isti igrač je pogodio prečku, ali se brzo iskupio za taj promašaj. 

U posljednjim trenucima prvog poluvremena Orlandić je povisio na 3:1, poslije asistencije Kataija. 

U drugom dijelu igre beogradska "Zvezda" nastavila je da napada i da reda prilike, a u 76. minutu Slavoljub Srnić pogodio je prečku. 

Sam finiš meča obilježio je jedanaesterac za "Zvezdu", dosuđen pošto je jedan igrač domaćih igrao rukom u svom kaznenom prostoru. 

Sa bijele tačke šutirao je Orlandić, ali nije bio precizan, pa je do kraja meča ostao rezultat iz prvog poluvremena - 3:1 za "Crvenu zvezdu". 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )