FOTO: null

Policijski sužbenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina dostavili su Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo pronevjera protiv lica N.M.

Kako nezvanično saznajemo, prijavljeni je u periodu od marta mjeseca do septembra mjeseca 2016. godine radeći na mjestu upravnika pošte u semberskom selu Donji Dragaljevac, u sklopu kojeg je vršio i naplate računa za električnu energiju za sebe prisvojio novac u iznosu većem od 5.600,00 KM. 

Nadalje, N.M, je uplaćene iznose građana uzimao i prisvajao za sebe, a da uplate nije evidentirao kroz elektronski sistem, već je na račune koje je vraćao korisnicima stavljao pečat, a da novac nije uplaćivao na račun Elektrodistribucije.

Na ovaj način prijavljeni je protivpravno prisvojio novac koji mu je povjeren na radu čime je sebi pribavio korist u iznosu većem  od 5.600,00 KM.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )