FOTO: null

Policija u Bijeljini uhapsila je muškarca čiji su inicijali D.S. /44/ nakon pucnjave ispred benzinske pumpe ,,Monako,, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Nakon dojave da je nepoznato lice noćas u 3.15 časova pucalo iz vatrenog oružja iz automobila "pasat", policajci su na kružnom toku u ulici Stefana Dečanskog zaustavili ovo vozilo u kojem se nalazio D.S. 

Prema naredbi Osnovnog suda Bijeljina, izvršen je pretres i u vozilu su pronađena dva metka, iza restorana na benziskoj pumpi "Monako" pronađena je jedna čaura, a u kamionskoj gumi policajci su pronašli i pištolj koji su izuzeli. 

Tokom uviđaja je utvrđeno da je do pucnjave došlo nakon tuče na slavlju, u restoranu benzinske pumpe "Monako" u Bijeljini, u kojoj su tri identifikovana lica, među kojima je bio i D.S, fizički napala slavljenika V.R /40/ iz Bijeljine. 

U policijskom izvještaju se navodi da su sva lica u ovoj tuči povrijeđena i da im je ukazana pomoć u Medicinskom centru Bijeljina. 

Protiv D.S. će Tužilaštvu biti podnesen izvještaj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )