FOTO: null

BIJELjINA - Svake godine početak avgusta u Bijeljini prolazi u znaku "Pantelinskih dana", glavne kulturne manifestacije u ovom kraju, koja traje od 30. jula do 9. avgusta

Svake godine početak avgusta u Bijeljini prolazi u znaku "Pantelinskih dana", glavne kulturne manifestacije u ovom kraju, koja traje od 30. jula do 9. avgusta.

Na početku, 4. avgusta, u galeriji Centra za kulturu, biće otvoren Deveti bijeljinski umjetnički salon, a u moto-kampu na sportskim terenima Poljoprivredne škole sviraće grupa "Kerber". Na Trgu kralja Petra Karađorđevića premijerno će biti održana izložba rukotvorina pod nazivom "Šta sve ženske ruke mogu", a u večernjim satima SKUD "Semberija" organizuje veče omladinskog folklora.

U okviru "Pantelinskih dana" na bazenima Banje Dvorovi biće održan Pantelinski kup u ronilačkim disciplinama, kao i Međunarodni turnir u rukometu.

SVEČANO U JANjI

Dio "Pantelinskih dana" će biti održan i u Janji, gdje će na Ilindan, 2. avgusta, biti obilježena slava crkvene opštine, a 8. avgusta i Dan mjesne zajednice. Tokom ovih dana od 30. jula do 9. avgusta na prostoru Agrotržnog centra u Janji održava se veliki vašar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )