FOTO: null

Radom na terenu policijski službenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina, došli su do operativnih saznanja da se na području Grada Bijeljina u jednoj garaži nalazi skriveno otuđeno vozilo.

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici identifikovali su vlasnika pomenute garaže lice R.Ž. iz Bijeljine. Provjerama na terenu utvrđeno je, da je putnički automobil "Golf 4" otuđen na području Tuzle 8.10.2015. godine. 

Na osnovu naredbe za pretresanje izdate od strane Osnovnog suda u Bijeljini policijski službenici CJB Bijeljina uz prisustvo policijskih službenika  MUP TK,  izvršili su pretresanje pomenute garaže u kojoj je pored otuđenog vozila, pronađeno i više dijelova za vozila marke "Audi", "Škoda" i VW. Pomenuti predmeti su oduzeti prilikom pretresanja zbog postojanja osnova sumnje da najvjerovatnije potiču iz krivičnih djela Teška krađa. 

Nadalje, na osnovu naredbe  Osnovnog suda u Bijeljini izvršeno je pretresanje stana i dr. prostorija  koje koristi vlasnik garaže lice R.Ž. Prilikom pretresanja kod navedenog lica pronađena je određena količina municije.  

Dalje, tokom kriminalističke obrade došlo se je do saznanja da pomenutu garažu u Bijeljini koristi lice P.K. sa područja grada Bijeljine. Prilikom preduzimanja radnji dokazivanja policijski službenici su  kod lica P.K. pronašli i privremeno oduzeli veći broj dijelova za vozila marke "Škoda" i "VW" za koje se osnovano sumnja da potiču iz krivičnih djela. 

Policijski službenici CJB Bijeljina zajedno sa pripadnicima MUP TK preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela.          


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )