FOTO: InfoBijeljina.com

Odavno su završeni radovi u Ulici Neznanih junaka u okviru projekta izgradnje gradske kanalizacije, a ispred Osnove škole "Knez Ivo od Semberije" nema obilježenog pješačkog prelaza.

Portal InfoBijeljina nezvanično saznaje da je Policijska uprava Bijeljina upućivala dopis gradskom Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove da se ovaj posao završi, ali je reakcija Odjeljenja, bar u praksi, izostala. Tako u ovoj frekventnoj ulici mjesecima ispred škole nema pješačkog prelaza.

Čitaoci portala InfoBijeljina navode da poruke kako gradska uprava brine o svima, a posebno o djeci u ovom slučaju govori drugačije.

"Tačno je da radi semafor, ali još nigdje u svijetu nisam vidio da se ulica prelazi, a da nema obilježenog pješačkog prelaza. Ulica je izuzetno prometna, a ovo je očigledan nemar onih koji su zaduženi da rade ove poslove, kaže sagovornik InfoBijeljina.

On navodi da bi bilo zanimljivo znati kako djeca koju učimo da ulicu prelaze na obilježenom pješačkom prelazu to prihvataju s obzirom da ga ispred škole nemaju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )