FOTO: null

Protekle noći se na području Bijeljine dogodile tri saobraćajne nezgode i dva narušavanja javnog reda i mira, saopšteno nam je u bijeljinskom Centru javne bezbjednosti.

Kako portal InfoBijeljina saznaje, dvije nezgode se dogodile u centru grada, dok je treća u mjestu Dvorovi, kod Bijeljine, između ostalog saobraćajna nezgoda oko 2 časa iza ponoći koja se dogodila na uglu ulica 1. maja i Dušana Baranina, gdje su učestvovala dva vozila. Na vozilima pričinjena materijalna šteta, povrijeđenih nije bilo. 

Sаobrаćаjnа nezgodа u Dvorovima, dogodila se nа pаrkingu ispred motelа Lаzić jutros oko 3 čаsа, gdje je, kako nezvanično saznajemo, vozilo marke " golf 4" skrenulo nа pаrking pri velikoj brzini i tom prilikom oštetilo više drugih vozilа. Povrijeđenih nije bilo.

Takođe, bila su dva narušavanja javnog reda i mira, od čega je jedno bilo u centru grada oko 2 časa iza ponoći, gdje se u obračunu na ulici više lica potuklo. Sve ovo se dogodilo u ulici Nikole Tesle.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )