FOTO: null

Povodom 8. marta, a u susret proljeću, ekipa ,,Bijeljina trči rekreativno“ organizuje za sve punoljetne sugrađanke BESPLATNE treninge rekreativnog trčanja. Akcija pod nazivom ,,Rekreativno rastrčavanje“ je poklon našim dragim sugrađankama.

,,Rekreativno rastrčavanje“ počinje u martu u Gradskom parku, a ako vremenske prilike budu povoljne start je zakazan za 10. mart. Treninzi će se izvoditi 3x sedmično u trajanju između 45-60 min. Predviđeni dani za trening  su UTORAK, ČETVRTAK i SUBOTA , satnica će biti naknadno objavljena. Treninzi su prilagođeni isključivo početnicima, kreće se s kombinacijom trčanja i hodanja, da bi se postepeno prešlo na trčanje. Primarni ciljevi akcije ,,Rekreativno rastrčavanje“ su: kvalitetno provedeno slobodno vrijeme i zabava, saznanje o treningu, trčanju i ishrani za dobrobit zdravlja, kao i da vas za dva i po mjeseca osposobi za polučasovno trčanje u kontinuitetu i na taj način steknete dobru podlogu za nastavak bavljenja rekreativnim trčanjem i možda kasniji odlazak na trke (što da ne). Treninge će voditi članovi tima ,,Bijeljina trči rekreativno“ (iskusni polumaratonci), koji će pred početak trenažnog ciklusa održati i uvodno predavanje tokom kojeg će se govoriti o svim važnim detaljima vezanim za ovu akciju. Prijave za ,,Rekreativno rastrčavanje“ su od 8.2. do 8.3.. Sadržaj poruke (Ime i Prezime, godina rođenja, broj mobilnog telefona i mejl adresa) poslati u ,,inbox“ facebook stranice: Bijeljina trči rekreativno, ili putem mejla [email protected].  

Trčanje u društvu je odličan način da sebi obezbjedite motivaciju i podršku u teškim trenucima, takođe imaćete i priliku da ohrabrite nekog drugog, što će vam pružiti osjećaj zadovoljstva. Naravno, za ženu je sigurnije da trči u društvu i izbjegne svaku moguću neprijatnost. Ne dozvolite da vas to što imate porodicu spriječi da pronađete vremena za sebe i trčanje. Rekreativno trčanje je najbolji način da se oslobodite stresa i ostanete zdravi. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )