FOTO: null

Proteklog vikenda bijeljinski polumaratonac tima ,,Bijeljina trči rekreativno“ Bojan Jovićević istrčao je svoju šestu ovosezonsku trku.

Ovog vikenda u Ženevi održan je ,,Harmony Geneva Marathon for Unicef”, a glavni pokrovitelj ovog sportskog događaja je bio upravo Unicef, sva sredstava prikupljena na ovoj manifestaciji biće upućena u Nepal, u zemlju koja je nedavno pogođena razornim zemljotresom.

Ovaj veliki sportski događaj humanitarnog karaktera koji je trajao dva dana (02.05. i 03.05.) okupio je više od deset hiljada učesnika u nekoliko različitih trkačkih disciplina. Prvog dana na programu su bile dječije trke, kao i trke na 5 km, 10 km i trka u brzom hodanju takođe na 10 km. Drugog dana održane su dvije glavne trke: polumaraton i maraton. Bijeljina je takođe imala svog predstavnika u polumaratonu na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji.

Bijeljinski polumaratonc tima ,,Bijeljina trči rekreativno“ Bojan Jovićević uspješno je istrčao i ovu trku, i ostvario je dobar rezultat. Svoj prvi polumaraton van prostora Balkana, Bojan je upravo istrčao jutros u Ženevi. Čestitmo Bojanu i želimo mu još mnogo istrčanih trka. Podsjetićemo vas da je ,,Bijeljina trči rekreativno, neformalni, neprofitabilni rekreativno-trkacki tim, čiji članovi predstavljaju Bijeljinu na polumaratonskim trkama i čiji se trkači finasiraju iskuljučivo iz vlastitih sredstava.

Polumaratonci tima ,,Bijeljina trči rekreativno“ sezonu nastavljaju  u nedjelju 17.5. učešćem na 1. Banjalučkom polumaratonu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )