FOTO: null

Proteklog vikenda bijeljinski polumaratonci tima ,,Bijeljina trči rekreativno“ istrčali su svoju treću ovosezonsku trku. Ovoga puta njihova destinacija je bio Palić - prava turistička destinacija.

Palić je gradsko naselje u Srbiji u opštini Subotica u Sjevernobačkom okrugu, 8km udaljeno od Subotice. Geostratško je mjesto, jer se nalazi na raskrsnici puteva koji povezuju Balkan sa sjevernom i zapadnom Evropom. Ima turistički dugu tradiciju 160 godina, između ostalog prepoznatljiv je po jezeru, ZOO vrtu, Međunarodnom filmskom festivalu, Ženskom i Muškom štrandu. Tokom cijele godine na Paliću se organizuju mnogobrojne manifestacije, a već nekoliko godina unazad on je i nezaobilazna sportska turistička destinacija.

Proteklog vikenda na Paliću održan je 8. TRON Rođendanski polumaraton kao i SRCEF Trka zadovoljstva. Obje trke startovale su istovremeno, ispred Velike terase u 11 časova. Polumaratonsku trku uspješno je istrčalo 194 takmičara, a trku zadovoljstva 156 takmičara. Prepoznatljiva trkačka atmosfera bila je prisutna i na ovoj trci. 

Organizator je nakon završenih trka proglasio najbolje, podijljene su medalje i pehari. Bijeljinski polumaratonci Ognjen Šakota i Bojan Jovićević uspješno su istrčali i ovu trku i ostvarili dobre rezultate.

Polumaratonci tima ,,Bijeljina trči rekreativno“ sezonu nastavljaju  u nedjelju 29.3. učešćem na 11. Osječkom Ferivi polumaratonu u Osijeku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )