FOTO: null

Proteklog vikenda bijeljinski polumaratonci tima ,,Bijeljina trči rekreativno“ istrčali su svoju četvrtu ovosezonsku trku. Ovog puta njihova destinacija je bio Osijek.

Juče je u osunčanom Osijeku održan 11. Osječki Ferivi polumaraton, a glavni organizator je bio Maraton klub Hrvatski sokol Osijek, dok su suorganizatori bili Atletski klub Slavonija-Žito Osijek, Gradsko društvo Crvenog krsta Osijek, Školski sportski savez grada Osijeka. Vrijeme je stvarno bilo i više nego odlično, kako za takmičare a tako i za sve posjetioce ove sportske manifestacije. Trkački dan su otvorili najmlađi svojom trkom, a nakon njih na red su došli građani koji su trčali na 5km i polumaratonci koji su trčali dionicu dugu 21,1 km. Tako se u Osijeku okupilo 904 trkača što je novi rekord u broju učesnika. Nastupilo je dakle 514 polumaratonaca, 219 trkača na 5km i 171 takmičar u dječjim trkama! 

Bijeljinski polumaratonci tima ,,Bijeljina trči rekreativno“: Miloš Batinić, Ognjen Šakota, Jelena Simić, Goran Jošić i Bojan Jovićević uspješno su istrčali i ovu trku, i ostvarili su dobre rezultate. Svoj prvi polumaraton, upravo u Osijeku istrčala je Jelena Simić, koja se nedavno priključila timu. Čestitamo Jeleni i želimo joj još mnogo istrčanih trka.

Polumaratonci tima ,,Bijeljina trči rekreativno“ sezonu nastavljaju  u subotu 18.4. učešćem na 28. SuisseGas Beogradskom maratonu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )