FOTO: null

Italijanska firma "Sevenpul" koja šije dio programa za poznatu modnu kuću "Beneton" radi punim kapacitetom u Bijeljini i planira proširenje proizvodih pogona u budućnosti. "Sevenpul" je danas posjetio gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić sa svojim saradnicama i sa rukovodstvom firme razgovarao o mogućnostima dalje podrške Grada Bijeljina ovoj kompaniji.

Direktorica "Sevenpula" Kamparano Lorena Marija podsjetila je da firma trenutno zapošljava  pedeset radnica koje šiju konfekciju, odnosno, majice, košulje i džempere za kompaniju "Benetonove".

- U toku je izrada  kolekcije jesen/zima za 2019-2020. godinu, a iz proizvodi iz našeg pogona odlaze u "Beneton" prodavnice širom svijeta  - naglasila je Kamparano.

Ističući da svi strani investitori koji žele da investiraju na području Bijeljine imaju  logističku podršku Gradske uprave, gradonačelnik Mićić je dodao da je to bio slučaj i sa firmom "Sevenpul".

- Pomogli smo im preko Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije i odredili lice koje je bilo uz njih tokom pronalaženja lokacije za investiranje, ali i tokom i procedure registrovanja firme. U razgovoru sa zaposlenima radnicama stekao sam utisak da su zadovoljne platom i uslovima poslovanja, što mi je posebno drago i to je dobar primjer odgovornog poslovanja stranih investitora - zaključio je Mićić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )