FOTO: null

Bijeljinska policija je procesuirala tri kriminalne grupe koje su počinile veći broj krivičnih dela u Bijeljini i Loparama, rekao je Rade Vučković iz sektora kriminalističke policije.

Vučković je naveo da su ove grupe uglavnom vršile imovinska krivična dela, a da je rezultat dobrog operativnog rada policije upola manji broj krađa na ovom području u novembru.

On je rekao da je za 11 meseci ove godine na području koje operativno pokriva CJB Bijeljina prijavljen nestanak 17 osoba, od kojih je četvoro maloljetno.

Vučković je naglasio da je pronađeno 16 osoba, od kojih je dvoje smrtno stradalo.

U jednom slučaju bila je riječ o utapanju, a u drugom o prirodnoj smrti. Još se traga za ženom iz bijeljinskog naselja Amajlije.

Načelnik CJB Bijeljina, Žarko Ćosić rekao je da u ovom periodu nije bilo saobraćajnih nezgoda sa poginulim osobama i pozvao vozače da u periodu praznika i slavlja ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Ćosić je ukazao da je uočen povećan broj žena koje voze u pijanom stanju - u ovoj godini 74, od kojih je 16 uhapšeno jer su imale više od jednog promila alkohola u organizmu, dok je u jednom slučaju žena vozila sa 2,20 promila.

U novembru je na području u nadležnosti CJB Bijeljina zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključeno 249 vozača.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )