FOTO: null

U jutarnjim časovima naša redakcija dobila je pozive od vozača koji su koristili magistralni put Bijeljina- Rača sa žalbom da taj pravac nije dobro očišćen nakon noćašnjih padavina.

Komentari vozača nakon što smo obišli taj putni pravac bili su različiti.

U jutarnjim satima nije bilo dobro , ali sad je mnogo bolje očišćeno. Lakše se vozi i nema većih problema...

Vidim da je prošao greder, ali trebalo bi još da se čisti...

U granicama je normale, ne može se očistiti ono što se ne može očistiti, temperatura je suviše niska, mislim da je so na vrijeme bačena, a i mi moramo malo lakše voziti...

U preduzeću Bijeljina put su nam rekli da su njihove ekipe od jutros na terenu na svim magistralnim pravcima koje pokrivaju, da su čistili snijeg na vrijeme i bacali abrazivni materijal, ali su istovremeno apelovali na vozače da se strpe.

"Veoma su niske temperature, minus sedam i potrebno je određeno vrijeme da so i abrazivni materijali odreaguju. Naše ekipe su izašle na teren kad su trebale i čistile su snijeg i istovremeno bacale abrazivni materijal. Apelujem i na vozače za malo strpljenja , jer takva je tehnologija rada, ne može materijal da djeluje za minut ili dva, već za sat ili dva. Naše ekipe su od prvog dana padavina na terenu, tako je bilo i jutros, tako će biti i narednih dana dok bude padavina", rekao je Nemanja Tolj ispred preduzeća Bijeljina put.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )