FOTO: null

Prvi Sajam zdravlja i izdravog načina života u Republici Srpskoj - Kompanija Boksit a.d. koji će biti održan 26. i 27. oktobra ove godine u Etno selu Stanišići u Bijeljini, okupiće na jednom mjestu veliki broj zdravstvenih usanova, instituta, domova zdrav

Na Sajmu će se predstaviti izlagači ne samo iz Republike Srpske, već i iz regiona.

Na ovom Sajmu će učestvovati, kao specijalni gost Sajma, eminentna ustanova za liječenje kardiovaskularnih bolesti -  Institut za liječenje kardiovaskularnih bolesti Vojvodine, IKVBV iz Sremske Kamenice. Oni će, ne samo izložiti na štandu svoj promotivni materijal i obezbijediti ljekare koji će razgovarati sa posjetiocima Sajma, posavjetovati ih ili uputiti kako da očuvaju svoje zdravlje, već će njihovi stručnjaci, eminentni doktori, profesori, održati  predavanja,  i za posjetioce Sajma, kao i za stručnu javnost.

Direktor Instituta, prof.dr sci. med. Aleksandar Redzak, kardiolog, će u svom predavanju na ovom Sajmu  govoriti o konvencijalnom hirurskom lijecenju  bolesnika sa hronicnom srcanom slaboscu, dok će prof.dr sci.med Dejan Sakač, pomoćnik direktora za obrazovanje i naučno-istraživačku djelatnost u Institutu, u svom predavanju  govoriti o atrijalnoj fibrilaciji u rijetkim urodjenim bolestima.

Svi oni koji posjete Prvi sajam zdravlja imaće rijetku priliku da neposredno slušaju, ne samo stručnjake Instituta , već i ostalih ustanova i kuća koje će se predstaviti na Sajmu zdravlja i zdravog načina života "Kompanija Boksit a.d." u Bijeljini.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )