FOTO: null

Službenici JGP Bijeljina su prilikom granične kontrole državljanina Srbije i Hrvatske čiji su inicijali D.L. /43/ otkrili dvije novčanice od 100 evra za koje postoji osnova sumnje da je riječ o falsifikovanom novcu. Obaviješteno je Tužilaštvo BiH po čijem

Službenici JGP Bijeljina otkrili su falsifikovanu vozačku dozvolu Hrvatske koju je na uvid dao njemački državljanin čiji su inicijali J.K. /32/.

Po nalogu tužioca Okružnog tužilaštva Bijeljina J.K. je lišen slobode i uz izvještaj o krivičnom djelu falsifikovanje isprave predat Okružnom tužilaštvu Bijeljina. Lice je kontrolisano na MGP Rača na izlasku iz BiH.

Službenici JGP Zvornik su na MGP Bratunac lišili slobode državljanina BiH čiji su inicijali S.Š. /47/ nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud Sarajevo zbog krivičnog djela samovlašće. Predat je službenicima Sudske policije Tuzla.

Službenici JGP Zvornik su na MGP Karakaj lišili slobode državljanina Srbije i BiH čiji su inicijali M.P. /45/ jer ga je potraživao Osnovni sud Vlasenica zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave. Predat je službenicima Sudske policije Bijeljina.

Službenici Jedinice granične policije /JGP/ Orašje lišili su slobode državljanina BiH čiji su inicijali M.P. /29/ nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim MUP Republike Srpske raspisao potragu zbog teške krađe. Iz Granične policije BiH saopšteno je da je M.P. kontrolisan na Međunarodnom graničnom prelazu /MGP/ Šamac na izlasku iz BiH i predat službenicima Sudske policije Doboj.

Službenici JGP Višegrad lišili su slobode državljanina BiH čiji su inicijali Š.Ć. /40/ za koga je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud Sarajevo zbog krivičnog djela nabavka, držanje ili nošenje vatrenog oružja bez dozvole.

Ovo lice je kontrolisano na MGP Uvac na izlasku iz BiH i biće predato nadležnom organu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )