FOTO: null

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina postupajući po naredbi Osnovnog suda Bijeljina izvršili su pretresanje stana, porodične kuće i drugih objekata koje korista lica LJ.K. i S.K. , potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji

"Prilikom pretresanja kod navedenih lica pronađeno je i privremeno oduzeto 12 pojedinačnih pakovanja u aluminijumskoj foliji u kojima se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase oko 117 grama, tri digitalne vage za precizno mjerenje, predmeti sa tragovima biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i 27 komada tableta različite boje NN porijekla", rečeno nam je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Policijski službenici lišili su slobode lica LJ.K., S.K. i B.M. svi iz Bijeljine, a o svemu navedenom obavješten je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. 

Nakon dokumentovanja predmeta protiv sva tri lica lišena slobode zbog krivičnih djela "Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga" i "Omogućavanje uživanja opojnih droga" slijedi izvještaj Tužilaštvu.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )