FOTO: InfoBijeljina.com

Na prijedlog Gradskog štaba za vanredne situacije Gradonačelnik Grada Bijeljina donosi naredbu o izmjenama i dopunama Naredbe o regulisanju rada trgovinskih, ugostiteljskih, zanatskih i drugih objekata i službi na teritoriji Grada Bijeljina.

U  Naredbi o regulisanju rada trgovinskih, ugostiteljskih, zanatskih i drugih objekata i službi na teritoriji Grada Bijeljina broj: 02-014-1-588/20 od 16.3.2020. godine i broj: 02-014-1-613/20 od 17.3.2020. godine u tački 1. dodaje se novi stav 8. koji glasi:

„izuzima se od zabrane iz tačke 1. stava 1. kućna dostava hrane za subjekte koji su registrovani u Odjeljenju za privredu za tu vrstu djelatnosti i uz maksimalne mjere kontrole i pojačanog nadzora od strane kontrolnih organa.“

U tački 2. dodaje se stav 5. koji glasi: 

 „ - automehaničarske radnje, vulkanizeri i autopraonice da rade od 07,00 do 18,00 časova“.

U tački 5. dodaje se stav 3. koji glasi:

„ – zadužuje se Republička uprava za inspekcijske poslove – Sanitarna inspekcija da spiskove ljudi koji su evidentirani na graničnim prelazima i kojima je rješenjem određena izolacija obavezno dostavlja Domu zdravlja Bijeljina, MUP-u RS PS Bijeljina i Odjeljenju Komunalne policije.“

U tački 6. dodaje se stav 2. koji glasi:

„ - građani koji imaju saznanja za lica koja su prešla granicu, a nisu nigdje registrovana te slučajeve trebaju prijaviti MUP-u na broj 122“.

Ova Naredba stupa na snagu odmah i biće objavljena u „Službenom glasniku Grada Bijeljina“.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )